WERKWIJZE

/

Ontwerp-fase

Tijdens deze fase worden het moodboard, de eventuele schetsen, het kleuradvies, het meubel-materiaal voorstel etc. uitgewerkt.

Tussentijdse-terugkoppeling

Gedurende de ontwerpfase wordt je als klant altijd op de hoogte gehouden van de vordering van het project. Mocht er voor een totaal interieuradvies gekozen worden dan wordt er tijdens deze tussentijdse terugkoppeling ook een indelingsvoorstel besproken aan de hand van een voorlopig ontwerp. Na deze terugkoppeling ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp.

Definitieve ontwerp-fase

Dit is de laatste fase en tevens ook de afronding van ieder project. Gedurende deze periode maak ik een aankoopadvies bestaande uit definitieve keuze voor de kleuren, meubels en accessoires. In het geval van een basisadvies, totaaladvies of een interieurontwerp wordt tijdens deze fase ook de definitieve plattegrond uitgewerkt. Na deze ontwerpfase kom ik altijd langs om het project te presenteren.

Uitvoering

Na de presentatie van het definitieve advies is het tijd om met het project aan de slag te gaan. Dit kunnen jullie zelfstandig doen, met het advies al leidraad, maar ik kan jullie ook begeleiden en ondersteunen waar nodig. Deze begeleiding kan variëren van advies bij de aankoop van alle meubelen, tot complete projectbegeleiding met het eventueel aansturen van derde partijen.