Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto na - 4

Allereerst hartelijk bedankt voor jouw interesse in mijn werkwijze! Dit is namelijk de eerste stap naar een concreet doel en een compleet voor jou op maat gemaakt interieur.

 

Dit hele proces start natuurlijk met een persoonlijke kennismaking. Gedurende deze kennismaking brengen we samen de wensen en behoeften in kaart, kan ik jou of jullie beter leren kennen en krijg ik een goede indruk van de woning. Na dit vrijblijvende kennismakingsgesprek zal ik een offerte opstellen met hierin een gespecificeerde beschrijving van wat ik voor jullie zal gaan uitwerken, een tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat jullie een goede indruk krijgen van het hele proces. Wanneer jullie alles doorgenomen hebben en alles naar wens is ga ik aan de slag!

 

Gedurende de ontwerpperiode hou ik jullie op de hoogte van alle vorderingen en zal ik uiteindelijk langskomen om het eindresultaat bij jullie te presenteren. Tijdens deze presentatie geef ik toelichtingen over de keuzes die ik heb gemaakt, geef ik extra interieurtips en interieurideeën en maak ik het concept visueel inzichtelijk door middel van moodboards, kleurplannen, tekeningen en eventuele andere aanvullingen. Na deze presentatie mogen jullie de presentatiemap houden om alles nog eens even rustig door te nemen. En dan is het zover: jullie eigen interieur project kan van start gaan! Dit is altijd ontzettend leuk en spannend maar ook tijdens dit proces kan ik jullie begeleiden en een handje helpen. Wil je na het lezen van de tekst en onderstaand stappenplan nog wat meer informatie hebben? Neem dan gerust even contact met mij op! 

Ontwerp-fase

Tijdens deze fase worden het moodboard, de eventuele schetsen, het kleuradvies, het meubel-materiaal voorstel etc. uitgewerkt.

Tussentijdse-terugkoppeling

Gedurende de ontwerpfase wordt je als klant altijd op de hoogte gehouden van de vordering van het project. Mocht er voor een totaal interieuradvies gekozen worden dan wordt er tijdens deze tussentijdse terugkoppeling ook een indelingsvoorstel besproken aan de hand van een voorlopig ontwerp. Na deze terugkoppeling ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp.

Definitieve ontwerp-fase

Dit is de laatste fase en tevens ook de afronding van ieder project. Gedurende deze periode maak ik een aankoopadvies bestaande uit definitieve keuze voor de kleuren, meubels en accessoires. In het geval van een basisadvies, totaaladvies of een interieurontwerp wordt tijdens deze fase ook de definitieve plattegrond uitgewerkt. Na deze ontwerpfase kom ik altijd langs om het project te presenteren.

Uitvoering

Na de presentatie van het definitieve advies is het tijd om met het project aan de slag te gaan. Dit kunnen jullie zelfstandig doen, met het advies al leidraad, maar ik kan jullie ook begeleiden en ondersteunen waar nodig. Deze begeleiding kan variëren van advies bij de aankoop van alle meubelen, tot complete projectbegeleiding met het eventueel aansturen van derde partijen.