IK STA VOOR PERSOONLIJKE AANDACHT. 
Ieder interieur is weer anders en dat vraagt om veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Persoonlijke aandacht staat daarom ook centraal in mijn adviezen met als eindresultaat een perfect op maat gemaakt advies. 

IK STA VOOR CREATIVITEIT. 
Of je nu toe bent aan vernieuwing, een moeilijke woning hebt of extra ruimte nodig hebt binnen een beperkte ruimte: niets is te gek! Doordat ik denk in creatieve woonmogelijkheden vind ik voor ieder woonprobleem een gepaste oplossing. 

IK STA VOOR ADVIES BINNEN IEDER BUDGET. 
Voor velen lijkt het advies van een interieur-professional financieel niet haalbaar maar is niets minder waar! Ik vind het belangrijk dat interieuradvies beschikbaar is voor iedereen en daarom bied ik op maat gemaakte adviezen aan voor ieder budget. 


 

Vrijblijvend gesprek aanvragen