STYLINGADVIES SFEERVOLLE SLAAPKAMER ROTTERDAM

_________


 

SFEERVOL SLAPEN.
Voor de styling van deze slaapkamer heb ik vooral gelet op rust en eenheid. Het was voor de klant belangrijk dat de ruimte een eenheid zou worden en een fijne sfeer zou uitstralen om na een dag hard werken goed tot rust te kunnen komen. Ik heb vooral gewerkt met lichte tinten, een accentkleur en een combinatie van verschillende materialen zoals hout en zachte stoffen om dit te bereiken. 

CATEGORIE.
Stylingadvies / projectuitvoering

STATUS
Gepresenteerd


  

MEER INFORMATIE?
Wil je graag weten welke ontwerpen of adviezen ik nog meer gemaakt heb? Bekijk dan de rest van mijn portfolio!  Heb hierna nog vragen? Neem dan snel en gemakkelijk contact met mij op via het contactformulier

OVER BYKIM-INTERIEURADVIES.
Iedere klant en ieder interieur is anders en dat vraagt om veel persoonlijke aandacht en begeleiding! Dit staat voor mij centraal in alle adviezen en daarom is persoonlijk creatief advies op maat precies wat je bij BYKIM-INTERIEURADVIES krijgt.

 

NIEUWSBRIEF.

© 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen