STOER INTERIEURADVIES VOOR EEN WOONHUIS IN HENDRIK-IDO-AMBACHT

_________


 

KLEURRIJK, GEDURFT & PRAKTISCH WONEN.
Een stoer interieuradvies voor een jong gezin met een nieuwe woning in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij dit project ging het om een nieuwe inrichting voor de woonruimte op de begane grond. Deze woonruimte bestond uit de keuken, de eetkamer en de woonkamer en moest natuurlijk een mooi geheel worden! De wensen van de klant waren daarom ook als volgt: de woning moest een sfeervolle kleurrijke inrichting krijgen, een eenheid vormen maar tegelijker tijd ook wel stoer en gedurfd aanvoelen. 

Ik ben bij de start van dit project ook begonnen met het maken van een moodboard om de juiste sfeer neer te zetten en de rode draad voor het gehele ontwerp te bepalen. Een van mijn uitgangspunten was het behang dat de klant in een tijdschrift had zien staan en waanzinnig mooi vond. Ze wilde dit graag terug zien in het advies en daar moest ik natuurlijk wat mee doen! Ik heb het behang daarom verwerkt in de zithoek en de rest van de kleuren en materiaalkeuzes hierop gebaseerd. Zo heb ik gebruik gemaakt van verschillende kleuren zoals roze en groen en dit gecombineerd met materialen zoals ruw hout, metaal, leer, beton en grove stoffen. Het eindresultaat is een stoer interieuradvies met een goed op elkaar afgestemde praktische basis, kleurrijke details en een edgy randje. 

CATEGORIE.
Interieuradvies / Stylingadvies

STATUS
Gepresenteerd


  

MEER INFORMATIE?
Wil je graag weten welke ontwerpen of adviezen ik nog meer gemaakt heb? Bekijk dan de rest van mijn portfolio!  Heb hierna nog vragen? Neem dan snel en gemakkelijk contact met mij op via het contactformulier

OVER BYKIM-INTERIEURADVIES.
Iedere klant en ieder interieur is anders en dat vraagt om veel persoonlijke aandacht en begeleiding! Dit staat voor mij centraal in alle adviezen en daarom is persoonlijk creatief advies op maat precies wat je bij BYKIM-INTERIEURADVIES krijgt.

 

NIEUWSBRIEF.

© 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen