Maandelijkse interieur favorieten: Juni – Fris, zomers en sfeervol!
17 juni 2016
1

In mijn nieuwe rubriek ‘Maandelijkse interieur favorieten’ laat ik jullie maandelijks zien wat mij inspireert en wat mijn favoriete woonaccessoires en klein meubels van dit moment zijn! Ik heb deze nieuwe rubriek in het leven geroepen omdat ik het leuk vind om te laten zien wat mij als interieurstylist aanspreekt, wat mijn stijl is en hoe je dit goed samen kunt combineren. Zoals jullie misschien al is opgevallen is mijn stijl het beste te omschrijven als stoer, praktisch, comfortabel met hier en daar een vleugje humor en een Scandinavisch tintje!

Omdat het Juni is en de officiële zomer bijna begint zie je in de allereerste 'Maandelijkse interieur favorieten' interieur favorieten terug die goed passen bij een rustig en naturel interieur als basis maar toch die toch het ‘zomer’ gevoel geven!

Zo ben ik helemaal verliefd op een aantal mat grijze Hübsch artikelen uit mijn eigen BYKIMSHOP webshop, de ontzettend stoere mat zwarte staande lamp van BePureHome en het setje comfortabele kussens voor op de bank! Combineer dit alles met de prachtige grijze Jael fauteuil van zuiver en het vloerkleed van Urban Outfitters en je interieur is naar mijn idee helemaal af! Je kunt deze meubels en woonaccessoires natuurlijk prima combineren met andere kleuren of woonstijlen. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuk roze of mosterd geel accent in de woonaccessoires of combineer de moderne stoel eens met een stoere leren bank voor een speels effect! Ohja, de shopping list vind je natuurlijk helemaal onder aan! Enjoy!

maandelijkse-interieur-favorieten-juni-bykiminterieuradvies

* Wil jij nou ook zo’n mooi interieur voor bij jou thuis maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan help ik je graag verder! Neem eens een kijkje op de interieuradvies, interieurstyling of tarieven pagina om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Heb je daarna nog meer vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan even contact met mij op!

Geef een reactie

1 comment

  1. Ik begrijp dat dit jouw favorieten zijn. Wat een mooie producten! Ook nu voor in de winter vind ik ze nog steeds erg passend.

Vrijblijvend gesprek aanvragen