Maandelijkse interieur favorieten Juli – een stoer, luchtig en zomerse combinatie
7 juli 2017
0

In mijn nieuwe rubriek ‘Maandelijkse interieur favorieten’ laat ik jullie maandelijks zien wat mij inspireert en wat mijn favoriete woonaccessoires en klein meubels van dit moment zijn! Ik laat je zien wat mij  als interieurstylist aanspreekt, wat mijn stijl is en hoe je dit goed samen kunt combineren. 

Omdat het Juli is en de zomer officieel begonnen is zie je in deze 'Monthly favorites' interieur favorieten terug komen die goed passen bij een rustig en neutraal interieur als basis. De woonaccessoires die je ziet zijn voornamelijk een combinatie van grijs en zwart tinten omdat deze items het mooiste contrast geven bij een neutrale kleuren. Ook ben ik echt gek op mooie texturen en de combinaties hiervan en dat zie je ook weer terug komen in de verschillende kussens, het vloer/zitkussen en het vloerkleed! Om het geheel helemaal af te maken kun je gebruik maken van groen accenten door middel van planten en is het aan te raden hier en daar wat licht bruin als kleur of in de vorm van hout te gebruiken om de inrichting de juiste 'zomerse touch' te geven! 

Benieuwd geworden naar alle artikelen? Klik dan op de link in de shoppinglist! Enjoy!

bykim-interieuradvies-blog-montlhy-favorites-juli-2017

* Wil jij nou ook zo’n mooi interieur voor bij jou thuis maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan help ik je graag verder! Neem eens een kijkje op de interieuradvies, interieurstyling of tarieven pagina om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Heb je daarna nog meer vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan even contact met mij op!

Vrijblijvend gesprek aanvragen