Maandelijkse interieur favorieten: April – een luchtige en stoere lente sfeer!
19 april 2017
0

In dit nieuwe issue van 'The monthly favorites', stel ik jullie voor aan mijn favoriete interieur must haves van de maand April.  Als interieurstyliste weet ik hoe belangijk het combineren van meubels en accessoires voor een ruimte kan zijn, daarom heb ik voor jullie de leukste meubels en accessoires van mijn webshop BYKIMSHOP voor deze maand uitgezocht!

April staat bekend om de groei van planten en bloemen in de lente.  Iets wat dan ook zeker niet mag ontbreken deze maand is de washable opbergzak van Essentials, deze zal geheel tot zijn recht komen met een mooie plant erin (maar kan voor vele andere doeleinden ook prima gebruikt worden).

Het kussen gemaakt van geitenvacht, is een heerlijk zacht maar ook stoer kussen, en zal het lente gevoel zeker uitstralen door het echte geitenvachtje!  

Ook dit gave vloerkleed van Zuiver zal binnen prachtig staan in combinatie met de Bogo Db lounge chair en de stoere kruk gemaakt van teak.

De lampen van DLC zijn ook zeker twee van mijn favorieten, en sfeerlicht mag natuurlijk niet ontbreken!  Combineer dit met een paar van de nieuwste vazen van The GoRound en een gave buitenposter, en je bent klaar voor de maand april

monthly-favorites-bykim-interieuradvies-styling-tips-meubels-accessoires-1

©BYKIM-INTERIEURADVIES

* Wil jij nou ook zo’n mooi interieur voor bij jou thuis maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan help ik je graag verder! Neem eens een kijkje op de interieuradvies, interieurstyling of tarieven pagina om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Heb je daarna nog meer vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan even contact met mij op!

Vrijblijvend gesprek aanvragen