--

STYLING

___

Heb je het gevoel dat er iets mist in je interieur? Mis je sfeer en samenhang of vind je het gewoon moeilijk om de puntjes op de i te zetten? Dan is een interieur-stylingadvies precies wat jij zoekt! Dit stylingadvies wordt aan de hand van jouw/jullie wensen gemaakt en resulteert in een mooi advies op maat dat jou het echte ‘thuisgevoel' geeft. Je zult je misschien afvragen waar je dit stylingadvies voor zou kunnen gebruiken en dat kan heel goed voor iedere ruimte in huis! Wij creëren samen namelijk een richtlijn voor bijvoorbeeld het inrichten en stylen van jouw woonkamer of keuken en op deze stijl kun je dan heel gemakkelijk voortborduren voor een goede balans in de gehele woning. 

Ik vind het als interieurstyliste belangrijk dat er voor ieder budget opties beschikbaar zijn dus dat geldt ook voor mijn stylingadvies. Ik ga altijd te werk binnen het door jullie aangegeven budget en zorg ervoor dat er binnen het stylingadvies genoeg leuke creatieve interieurideeën en betaalbare stylingtips te vinden zijn. Door dit te doen is het niet alleen een mooi plan voor nu maar kun je het in het vervolg ook gebruiken als je zelf met de styling aan de slag wilt!

De inhoud van een interieur-stylingadvies kan er als volgt uitzien:


 

I N T E R I E U R  S T Y L I N G 

- Investarisatiegesprek
- Moodboard
- Samengesteld overzicht accessoires
- Uitgewerkte beschrijvingen/gegevens accessoires
- Schets van de desbetreffende ruimte
- Adviesgesprek 


 

I N V E S T E R I N G

€ 475,- 

Dit interieur-stylingadvies bestaat uit alle opties die mogelijk zijn om tot een compleet stijladvies te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om enkele opties van dit advies te kiezen en deze als extra optie toe te voegen aan een advies naar keus! Voor meer informatie kun je even kijken bij het tarievenoverzicht of contact met mij opnemen.

bykim-interieuradvies-interieur-interieurstyling-stylist-stijlbon

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES?

© 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

 
Vrijblijvend gesprek aanvragen