--

STYLING

___

Heb je het gevoel dat er iets mist in je interieur? Mis je sfeer en samenhang of vind je het gewoon moeilijk om de puntjes op de i te zetten? Dan is een interieur styling advies precies wat jij zoekt! Dit stylingadvies wordt aan de hand van jouw/jullie wensen gemaakt en resulteert in een mooi advies op maat dat jou weer het echte ‘thuis’ gevoel geeft. Je zult je misschien afvragen waar je dit styling advies voor zou kunnen gebruiken en dat kan heel goed voor iedere ruimte in huis! Wij creëren samen namelijk een richtlijn voor bijvoorbeeld het inrichten en styling van jouw woonkamer of keuken en op deze stijl kun je dan heel gemakkelijk voort borduren voor een goede balans in de gehele woning. 

Ik vind het als interieur styliste belangrijk dat er voor ieder budget opties beschikbaar zijn dus dat geldt ook voor mijn stylingadvies. Ik ga altijd te werk binnen het door jullie aangegeven budget en zorg ervoor dat er binnen het stylingadvies genoeg leuke creatieve interieur ideeën en betaalbare stylingtips te vinden zijn. Door dit te doen is het niet alleen een mooi plan voor nu maar kun je het in het vervolg ook gebruiken als je er zelf met de styling aan de slag wilt!

De inhoud van een interieur styling advies kan eruit zien als volgt:

 


 

I N T E R I E U R  S T Y L I N G 

- Investarisatie gesprek
- Moodboard
- Samengesteld overzicht accessoires
- Uitgewerkte beschrijvingen/gegevens accessoires
- Schets van de desbetreffende ruimte
- Adviesgesprek 


 

I N V E S T E R I N G

€ 350,- 

Dit interieur styling advies bestaat uit alle opties die mogelijk zijn om tot een compleet stijladvies te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om enkele opties van dit advies te kiezen en hier mee aan de slag te gaan! Voor meer informatie kun je even kijken bij het tarieven overzicht of even contact met mij opnemen.

bykim-interieuradvies-interieur-interieurstyling-stylist-stijlbon

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES?

© 2016 | bykim-interieuradvies.nl 

 
Vrijblijvend gesprek aanvragen