INTERIEURONTWERP 

____

De basis van een goed inrichtte woning begint altijd met een interieurontwerp. Dit is natuurlijk niet voor niets want een interieurontwerp is bedoeld om een indeling uit te stippelen voor jouw woninginrichting waarin alle ruimte of ruimtes optimaal worden benut voor maximaal woonplezier. Je zult nu misschien denken maar wanneer begin ik hiermee? Dat ga ik je nu vertellen!

Het is aan te raden om een interieurontwerp te maken voordat je aan een verbouwing begint, voordat je nieuwe meubels gaat kopen of gewoon als je heel graag iets nieuws wilt maar totaal niet weet waar je moet beginnen. Een interieurontwerp zorgt namelijk voor duidelijkheid, geeft richtlijnen en geeft je een duidelijk inzicht over welke mogelijkheden er zijn voor bepaalde ruimtes of jouw woning. Het is voor mij altijd van groot belang dat jouw wensen helemaal doorgevoerd kunnen worden en daarom is geen enkele vraag te gek! Ik denk graag met jou mee om tot een creatief ontwerp te komen met verschillende opties zodat er genoeg keuzes zijn. Zo is het mogelijk om verschillende plattegronden te laten maken en als extra aanvulling kan ik deze plattegronden in 3D tekenen zodat je een duidelijk en concreet beeld krijgt van alle mogelijkheden.

De inhoud van een interieurontwerp kan eruit zien als volgt:


 

I N T E R I E U R  O N T W E R P 

- Inventarisatie gesprek
- Schetsontwerp 
- Technische plattegrond
- Definitief digitaal ontwerp
- Adviesgesprek

 

 


 

I N V E S T E R  I N G

                                            € 450,- 

 

 

Dit advies bestaat uit alle opties die mogelijk zijn om tot een compleet interieurontwerp te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om enkele opties van dit advies te kiezen en hier mee aan de slag te gaan! Voor meer informatie kun je even kijken bij het tarieven overzicht of even contact met mij opnemen.

bykim-interieuradvies-stylist-stijlbon

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES? 

 

© 2016 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen