INTERIEURONTWERP 

____

De basis van een goed ingerichte woning begint altijd met een interieurontwerp. Dit is natuurlijk niet voor niets! Een interieurontwerp is bedoeld om een indeling uit te stippelen voor jouw woninginrichting waarin alle ruimte of ruimtes optimaal worden benut voor maximaal woonplezier. Je zult nu misschien denken "maar wanneer begin ik hiermee"? Dat ga ik je nu vertellen!

Het is aan te raden om een interieurontwerp te maken voordat je aan een verbouwing begint, voordat je nieuwe meubels gaat kopen of gewoon als je heel graag iets nieuws wilt maar niet weet waar je moet beginnen. Een interieurontwerp zorgt namelijk voor duidelijkheid, geeft richtlijnen en inzicht in welke mogelijkheden er zijn voor bepaalde ruimtes of jouw woning. Het is voor mij altijd van groot belang dat jouw wensen helemaal doorgevoerd kunnen worden en daarom is geen enkele vraag te gek! Ik denk graag met jou mee om tot een creatief ontwerp te komen met verschillende opties zodat er genoeg keuzes zijn. Zo is het mogelijk om verschillende plattegronden te laten maken met als extra optie uitgewerkte 3D aanzichten voor een duidelijk en concreet beeld van alle mogelijkheden.

De inhoud van een interieurontwerp kan er als volgt uitzien:


 

I N T E R I E U R  O N T W E R P 

- Inventarisatiegesprek
- Schetsontwerp 
- Technische plattegrond
- Definitief digitaal ontwerp
- Adviesgesprek

 

 


 

I N V E S T E R  I N G

                                            € 540,- 

Dit advies bestaat uit alle opties die mogelijk zijn om tot een compleet interieurontwerp te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om enkele opties van dit advies te kiezen en deze als extra optie toe te voegen aan een advies naar keus! Voor meer informatie kun je even kijken bij het tarievenoverzicht of contact met mij opnemen.

bykim-interieuradvies-stylist-stijlbon

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES? 

 

© 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen