INTERIEURADVIES

____

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het uitgangspunt van mijn interieuradvies altijd het 'thuisgevoel' is. Voor mij is dit heel belangrijk en daarom staat het ook  hoog op mijn lijstje van vereisten voor een goed ontwerp. Het is immers de bedoeling dat jij en het gehele gezin zich thuis voelen in de woning. Dit gevoel zelf creëren en een huis inrichten is niet altijd even gemakkelijk en als interieurstylist kan ik jullie daarbij helpen!

Het is namelijk van groot belang om voorafgaand aan de start van jouw interieurproject een concreet plan voor ogen te hebben. Dit voorkomt dat je onderweg heen en weer geslingerd wordt tussen lastige keuzes over de verschillende ideeën, verschillende interieurstijlen en -mogelijkheden en zorgt ervoor dat je praktische stappen onderneemt en hier ook daadwerkelijk plezier aan beleeft. Want juist plezier hebben tijdens dit hele proces is ontzettend belangrijk!

Bij een interieuradvies richt ik me op het vinden van de balans in een ruimte of tussen verschillende ruimtes, een balans tussen verschillende interieurstijlen en vertaal ik dit naar een totaalbeeld dat helemaal bij jou of jullie gezin past. De interieuradviezen zijn altijd geheel op maat gemaakt, creatief, oplossingsgericht en zitten boordevol interieur inspiratie en betaalbare interieurtips. Mijn stijl? Een tikkeltje stoer, praktisch met hier en daar een vleugje humor.

De inhoud van een interieuradvies kan er als volgt uitzien:

-


 

I N T E R I E U R A D V I E S   B A S I S

- Inventarisatiegesprek
- Moodboard
- Uitgewerkte plattegrond
- Kleurenplan
- Meubeladvies
- Uitgewerkte beschrijvingen/gegevens meubels en kleuren
- Adviesgesprek

-


 

I N V E S T E R I N G                                                                                      € 630,- 

I N T E R I E U R A D V I E S   T O T A A L

- Inventarisatiegesprek
- Moodboard
- Interieurontwerp
- Uitgewerkte digitale plattegrond
- Verlichtingsplan
- Kleurenplan
- Uitgewerkt meubeladvies
- Uitgewerkt stylingadvies
- Uitgewerkt kleur-, meubel- en materialenplan
- Shoppinglist
- Adviesgesprek

* digitale 3D aanzichten (meerprijs)

2-


 

I N V E S T E R I N G                                                                                      € 1295,- 

Deze twee interieuradviezen bestaan uit alle opties die mogelijk zijn om tot een basis/compleet advies te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om enkele opties van de onderstaande interieuradviezen te kiezen en deze als extra optie toe te voegen aan een advies naar keus! Voor meer informatie kun je even kijken bij het tarievenoverzicht of contact met mij opnemen.

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES? 

© 2016 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen