INTERIEURADVIES

____

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het uitgangspunt van mijn interieuradvies altijd het 'thuis gevoel' is. Voor mij is dit heel belangrijk en staat dit ook daarom ook hoog op mijn lijstje van vereiste voor het een goed ontwerp want het is de bedoeling dat jij en het gehele gezin zich thuis voelen in de woning. Dit gevoel zelf creëren en een huis in inrichten is nog niet altijd even gemakkelijk en dan kom ik als interieur stylist om de hoek kijken!

Het is namelijk van groot belang om voorafgaand aan de start van jouw interieur project een concreet plan voor ogen te hebben. Dit voorkomt namelijk dat je onderweg heen en weer geslingerd wordt tussen lastige keuzes over de verschillende ideeën, verschillende interieur stijlen en mogelijkheden en zorgt ervoor dat je praktische stappen onderneemt en hier ook daadwerkelijk plezier aan beleefd. Want juist plezier hebben tijdens dit hele proces is ontzettend belangrijk!

In mijn interieuradvies richt ik me op het vinden van de balans in een ruimte of tussen verschillende ruimtes, een balans tussen verschillende interieur stijlen en vertaal ik dit naar een totaalbeeld dat helemaal bij jou of jullie gezin past. Mijn interieuradviezen zijn altijd geheel op maat gemaakt, zijn creatief, oplossingsgericht en zitten boordevol interieur inspiratie en betaalbare interieurtips. Mijn stijl? Een tikkeltje stoer, praktisch met hier en daar een vleugje humor.

De inhoud van een interieuradvies kan eruit zien als volgt:

-


 

I N T E R I E U R A D V I E S   B A S I S

- Inventarisatie gesprek
- Moodboard
- Uitgewerkte plattegrond
- Kleurenplan
- Meubeladvies
- Uitgewerkte beschrijvingen/gegevens meubels en kleuren
- Adviesgesprek

-


 

I N V E S T E R I N G                                                                                      € 550,- 

I N T E R I E U R A D V I E S   T O T A A L

- Inventarisatie gesprek
- Moodboard
- Interieurontwerp
- Uitgewerkte digitale plattegrond
- Technisch armaturen plan/ontwerp
- Kleurenplan
- Uitgewerkt meubeladvies
- Uitgewerkt stylingadvies
- Uitgewerkt kleur-, meubel- en materialen plan
- Shoppinglist
- Adviesgesprek

* digitale 3D aanzichten (meerprijs)

2-


 

I N V E S T E R I N G                                                                                      € 950,- 

Deze twee interieuradviezen bestaan uit alle opties die mogelijk zijn om tot een basis/compleet advies te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om enkele opties van deze interieuradviezen te kiezen en hier mee aan de slag te gaan! Voor meer informatie kun je even kijken bij het tarieven overzicht of even contact met mij opnemen.

 

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES? 

© 2016 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen