INTERIEURADVIES WOONHUIS HENDRIK-IDO-AMBACHT

_________


 

FRIS EN MODERN WONEN!
Dit interieuradvies in Hendrik Ido Ambacht is gemaakt voor een jong gezin met een moderne woning. Het ging bij dit project met name om de inrichting van de begane grond/woonruimte. De klanten wilden graag een fris interieur waarin zowel zij als de kinderen zich thuis zouden voelen. Daarnaast moest het ontwerp voldoen aan de volgende eisen: hier en daar grafische aspecten, groene details en een knusse en gezellige meubelopstelling.

Na overleg met de klant over de eerste fase van het project, het moodboard en de verschillende indelingsmogelijkheden, ging het project van start! Zoals te zien, is de 'rode' draad door dit project is een mooie blauwgroene tint geworden die ik gecombineerd heb met natuurlijke materialen, verschillende texturen en vormen. Ook de combinatie van verschillende woonstijlen zorgt voor een goede samenhang binnen het gehele interieur. Het eindresultaat is een praktisch interieuradvies met de juiste frisse, speelse en gezellige sfeer voor het jonge gezin. 

CATEGORIE.
Interieuradvies / Stylingadvies

Status.
Gepresenteerd


  

MEER INFORMATIE?
Wil je graag weten welke ontwerpen of adviezen ik nog meer gemaakt heb? Bekijk dan de rest van mijn portfolio!  Heb hierna nog vragen? Neem dan snel en gemakkelijk contact met mij op via het contactformulier

OVER BYKIM-INTERIEURADVIES.
Ieder interieur is weer anders en dat vraagt om veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Persoonlijke aandacht staat daarom ook centraal in mijn adviezen met als eindresultaat een perfect op maat gemaakt advies. 

NIEUWSBRIEF.

© 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen