INTERIEURADVIES WOONHUIS DEN HAAG: TOTAAL ADVIES OP MAAT!
_________


 

INTERIEURADVIES WOONHUIS DEN HAAG

______

Dit interieuradvies voor een woonhuis in Den Haag is gemaakt voor een gezin met een wat oudere woning. Bij dit project wilde de klant advies over de juiste indeling, een nieuwe inrichting én begeleiding bij de uitvoering van het advies. Zo ben ik ook hier weer begonnen met het schetsen van een aantal nieuwe indelingsopties. Aan de hand van deze opties heb ik in overleg met de klant de meest optimale indeling uitgekozen en ben ik op basis hiervan het interieuradvies uit gaan werken.

Het interieuradvies moest de woning meer huiselijkheid en sfeer geven maar moest ook totaal anders zijn dan de huidige inrichting. De omgeving, huidige inrichting en de klant zijn de aspecten die ik altijd als uitgangspunt neem. Omdat de klant dicht bij het strand woont en hier vaak te vinden is vond ik het belangrijk om dit op een subtiele manier terug te laten komen. Zo heb ik gekozen voor blauw- en grijstinten als basis en dit gecombineerd met neutrale kleuren en stoere materialen zoals hout, metaal, een grof geweven stoffen.

Zichtbare onderdelen project:
- Moodboard
- Voor & Na foto's

______

Status: gepresenteerd - uitgevoerd.

 

Wil je graag weten welke ontwerpen of adviezen ik nog meer gemaakt heb? Bekijk dan de rest van mijn portfolio! Heb hierna nog vragen? Neem dan snel en gemakkelijk contact met mij op via het contactformulier.

HOME          INTERIEURADVIES          INTERIEURONTWERP          INTERIEURSTYLING          BLOG

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES?

                                               © 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen