-

QUICK FIX - DIGITAAL INTERIEURADVIES

____

-

Doordat we allemaal ontzettend druk zijn tegenwoordig is een goede thuisbasis naar mijn idee van groot belang. Het kan daarom ook erg vervelend zijn om thuis te komen in een woning waarin het niet als thuis voelt en er ‘dingen’ missen. Ik begrijp dat je soms niet de tijd hebt om iemand in te huren en hier urenlang mee om te tafel te gaan zitten en daarom bied ik het ’Quick fix - Digitaal Interieuradvies’ aan. Dit advies bestaat uit een moodboard, een stylingadvies met eventueel een woonaccessoires-, klein meubel- of meubeloverzicht en een shoppinglist. Dit zijn de onderdelen die jou absoluut op weg kunnen helpen en is voor drukke jonge gezinnen perfect om te gebruiken als leidraad voor re-styling van de woning.

Om te beginnen vraag je het digitale interieuradvies aan via het contactformulier. Zodra ik jouw aanvraag ontvangen heb stuur ik je een vragenlijst toe die je kunt beantwoorden en ontvang ik ook graag wat afbeeldingen van de desbetreffende ruimte. Zodra ik de betaling ontvangen heb ga ik direct aan te de slag met het samenstellen van jouw Digitale interieuradvies en lever ik dit interieuradvies binnen een week digitaal bij jou af.

Alle voordelen van het digitale interieuradvies op een rijtje: 
-     Snelle antwoorden op al jouw woonvragen
-     Snel en deskundig advies voor ieder budget
-     Door de tips gemakkelijk zelf toe te passen in huis
-     Ik lever een shoppinglist aan waardoor je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar woonaccessoires, meubels en kleinmeubelen.


 

QUICK FIX - INTERIEURADVIES BINNEN EEN WEEK (digitaal) 

- Moodboard 
- Styling- of meubeladvies 
- Shoppinglist 

-

I N V E S T E R I N G 

                                                € 350,- 

Stijlbon-bykim-digitaal-interieuradvies

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES? 

© 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen