--

___

INTERIEURSTYLING WORKSHOP OP OP LOCATIE

____

bykim-interieuradvies-banner-interieurstyling-workshop-pink-tones

___

Loop je al tijden met interieurvragen rond maar kom je er toch niet helemaal uit? Dan heb ik de oplossing voor jou! Heb je wel eens gedacht aan een inspirerende interieurworkshop op locatie? Bijvoorbeeld bij jou thuis? Tijdens deze gezellige middag/avond gaan we samen met een kleine groep mensen, aan de slag met jullie persoonlijke interieurstijl, geef ik jullie natuurlijk tips & tricks en is er de gelegenheid tot het stellen van al jouw persoonlijke interieurvragen.

Het resultaat? Een gezellige middag/avond boordevol interieurtrends, tips en stylingideeën, een super mooi persoonlijk style-moodboard, antwoord op al jouw woonvragen en genoeg inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan met het stylen van jouw interieur! 

Tip
Wil je graag eens iets anders doen? Dan is deze interieurstyling workshop perfect voor jou! De workshops zijn ontzettend leuk als verjaardagscadeau of als activiteit tijdens een vriendinnen-middag of vrijgezellenfeest! 

___

W O R K S H O P   I N T E R I E U R S T Y L I N G 

- Uitleg over trends en interieurstyling
- Moodboard 
- Gelegenheid tot het stellen van al jouw woonvragen 
- Persoonlijk advies 

Duur: +/- 2,5 - 3 uur 
Locatie: naar keuze.


 

I N V E S T E R I N G

                                                             € 35,- 

___

* Meldt jij je aan via het contact formulier? Vergeet dan niet door te geven op welke dag je wilt deelnemen aan de workshop! Heb je daarna nog een aantal vragen en wil je graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend even contact met mij op!

** De workshop zal doorgaan zodra er 5 of meer aanmeldingen zijn!

___

Wil je op de hoogte blijven van BYKIM-INTERIEURADVIES? 

© 2017 | bykim-interieuradvies.nl 

Vrijblijvend gesprek aanvragen