BINNENKIJKER: MODERN APPARTEMENT IN HET PRACHTIGE BERLIJN
7 juni 2016
0

Dit appartement vind ik zo prachtig dat ik er wel een stukje over moest schrijven! Dit stulpje is gelegen in Duitsland in het hart van Schöneberg, Berlijn. Het appartement zelf is in 2014 nog helemaal gerenoveerd waarbij goed is gekeken naar de authentieke uitstraling en deze ook perfect behouden is gebleven. 

Hetgeen dat ik hier misschien wel het allermooiste aan vind is de combinatie van het exterieur en het interieur van het pand.  Persoonlijk vind ik het interieur van dit appartement heel erg goed op elkaar afgestemd en zou ik hier zo mijn intrek in kunnen nemen. De lichte kleuren en de gebruikte materialen geven de ruimtes een mooie modernehaast design touch met hier en daar een stoer accent dat deze woning helemaal 'eigen' maakt. Ook de karakteristieke elementen van het exterieur zijn binnen terug te vinden! De prachtige hoge ramen, de klassieke plafondlijsten en plinten en de deuren geven de woning net dat beetje extra! 

Een echte eye-catcher in dit appartement vind ik de nis in de woonkamer annex keuken. Hier is heel slim gebruik gemaakt van het contrast tussen de wand kleuren (zwart/wit) waardoor het fel gele tafeltje er echt uit knalt! Ook de keuken zelf is right up my street: ik bedoel die betonnen wand en de industriële keukenkastjes?! Amazing!

Al met al: een prachtig appartement dat absoluut het bewonderen waard is. Enjoy!  

Bronnen: FantasticFrank 

Vrijblijvend gesprek aanvragen