BINNENKIJKEN BIJ MAARTJE VAN ELLE
13 april 2017
0

Vandaag nemen we een kijkje in het huis van Maartje. Maartje is een Amsterdamse travel editor en fashion producer voor onder andere ELLE en Cosmopolitan. Naast dat houdt Maartje ook nog eens actief haar blog bij, genaamt: Barts boekje. Bart word ze al sinds ze klein is genoemd door haar vader, 'Waarom? Geen idee het lijkt er niet eens op, maar zo gaan die dingen.' Maar één ding is nog leuker dan al het werk wat Maartje al heeft verricht, en dat is haar huis! Dus laten we gaan kijken.

-

bykiminterieuradvies-binnenkijken-maartje-1

Bron: 1

JE HUIS EEN THUIS MAKEN, DAT KAN MAARTJE WEL

Het heeft lang geduurd voordat Maartje en haar man Dirk dit prachtige grachtenpand vonden vlak bij de Jordaan. Maar dan heb je ook wat, samen met hun mopshond Willem wonen ze hier inmiddels al drie jaar. Maartje's huis staat vol met bij elkaar verzamelde spulletjes en prulletjes. Naast de spullen die ze hebben gekregen van famillie en vrienden, en de grofvuil vondsten heeft Maartje ook een mooie collectie van kaasplanken, deze gebruikt ze om de keukenwand van hun huurhuis een beetje te bedekken.

-

bykiminterieuradvies-binnenkijken-bij-maartje-2

Bron: 2

ALS IK ÉÉN DING MOCHT VERRANDEREN...

Als ze één ding mocht kiezen om te veranderen aan haar huis, dan zou het de bank zijn. Deze heeft ze al een keertje opnieuw bekleed, maar nu wordt het toch wel echt tijd voor een nieuwe! En dan zou ze het liefst een zachte Cognac kleurige willen.

-

bykiminterieuradvies-binnenkijken-bij-maartje-3

Bron: 3

MAARTJE'S FAVORITE WINKEL

Maartje heeft veel planten verzameld door het huis, dit laat de woning leven. Deze haalt ze vooral bij één van haar favorite winkels; Things I like, Things I Love en De Weldaad.

-

bykiminterieuradvies-binnenkijken-bij-maartje-4

Bron: 4

bykiminterieuradvies-binnenkijken-bij-maartje-4

Bron: 5

WOEF...

Het is duidelijk dat Maartje een bijzonder uitgesproken stijl heeft, ze weet dan ook heel goed hoe ze oude spullen om kan toveren tot een prachtig geheel. Naast haar prachtige interieur, maakt hond Willem er toch echt een perfect plaatje van!

-

bykiminterieuradvies-binnenkijken-bij-maartje-6

Bron: 6

Vrijblijvend gesprek aanvragen