5X FLOWER AND PLANT TIPS, OM JOUW HUIS ‘NATURE PROOF’ TE MAKEN
12 april 2017
1

Ben jij er ook al helemaal klaar voor om jouw huis lente proof te maken, maar lukt het maar niet? Met deze vijf tips en tricks wordt het een eitje!

#TIP 1: KLEIN, GROOT, LICHTGROEN OF DONKERGROEN?
Planten laten het interieur leven, van een kleine cactus op de tafel tot een hele kast vol. Met planten kan het niet gek genoeg. Bij het kiezen van meerdere planten is het belangrijk om te kiezen voor verschillende grotes, dit geeft een speels effect. Dit mogen gerust verschillende soorten zijn, daarmee creëer je extra 'wilde' touch.

-

bykim-interieuradvies-blog-interieurstyling-tips-bloemen-en-planten-1

Bron:

#TIP 2: POTTEN, POTJES OF TOCH MAAR EEN NETJE?
Elk plantje heeft een potje nodig, toch? Dit is zeker niet waar. Een trend die al een tijdje aan de gang is, maar waar we nog steeds weg van zijn, is de hangplant. Ondersteboven aan de muur of in een netje, je kan het zo gek niet verzinnen. Het is ook erg leuk om de combinatie tussen vloerplanten en hangplanten te maken!

-

bykiminterieuradvies-stylingtips-bloemen-en-planten

#TIP 3: DECOREREN IS NIET MOEILIJK!
Ben je die saaie planten potten en vazen ook zo zat? Maar heb je geen tijd of zin om er de hele dag mee bezig te zijn om ze op te knappen, hieronder zie je een paar voorbeelden van leuke en makkelijke do it your selfs.

Bron: 2

-

bykiminterieuradvies-stylingtips-bloemen-en-planten-3

Bron: 3

bykiminterieuradvies-stylingtips-bloemen-en-planten-3

Bron: 4

bykiminterieuradvies-stylingtips-bloemen-en-planten-3

Bron: 5

#TIP 4: BLOEMEN, WAT MOET JE ERMEE?
Het uitkiezen van bloemen is niet voor iedereen even makkelijk. Voor het creeëren van een mooi bloemstuk zijn niet altijd veel bloemen nodig, het plaatsten van vier bloemen in een grote vaas kan al een wereld van verschil zijn.

-

bykiminterieuradvies-stylingtips-bloemen-en-planten-4

Bron: 6

Ook kun je ervoor kiezen om verschillende wilde bloemen met elkaar te combineren, doe niet te voorzichtig! Dit leidt tot de mooiste creaties.

-

bykiminterieuradvies-stylingtips-bloemen-en-planten-5

Bron: 7

#TIP 5: DE LEUKSTE VOORJAARS BLOEMEN EN PLANTEN
De lente komt eraan, en deze staat in het teken van prachtige bloemen en planten. Hier volgt dan ook een lijstje van mijn favorite bloemen en planten! Op nummer #1 staat bij mij de fresia, en dan het liefst de witte, wanneer ik deze in mijn huis plaats fleurt de boel op. De nummer #2 op mijn lijstje is de ‘good old’ pannekoekplant, zijn ronde blaadjes geven een speels effect. Nummer #3 is de oerhollandse tulp, wat is een huis zonder een bosje tulpen? Geen huis, precies. Op nummer #4 staat de cactus. ‘A cactus never get’s old!’, deze staat vooral in mijn lijstje, omdat die natuurlijk heel leuk is, maar ook omdat die weinig zorg nodig heeft. En dan de laatste nummer #5 de monstera plant, zijn prachtige golvende bladeren en wilde look geven mij het ideale gevoel binnen een interieur!

bykiminterieuradvies-stylingtips-bloemen-en-planten

Bron: 8

Deel jouw indoor tuin met ons! En laat ons weten wat jouw favorite bloemen en planten zijn. 🙂

-

#TIP 5B: WATER, WATER EN NOG EENS WATER...
Vergeet ze geen water te geven!!!

Geef een reactie

1 comment

  1. Wat een leuk artikel, ik vind dat planten/bloemen een must is in huis. Het moet natuurlijk geen jungle worden, maar het brengt wel sfeer met zich mee.

Vrijblijvend gesprek aanvragen