10X FAVORIETE PINS – APRIL

Kim Overweel

In Inspiratie Posted

Op zoek zijn naar inspiratie is onderdeel van mijn werk en daar heb ik dus ook een lichtelijke Pinterest verslaving door ontwikkeld. Ik vind dit het perfecte platform om mooie beelden te vinden voor moodboards, inspiratie op te doen voor projecten en om gewoon even rustig weg te kwijlen bij al die mooie reisfoto’s, droomhuizen én heerlijke foodfoto’s. Om jullie mee te nemen in mijn wereld en te laten zien wat mij inspireert post ik iedere maand mijn huidige favoriete pins.

Je kunt in ieder geval aan mijn Mei pins wel zien dat ik helemaal klaar ben voor het betere weer! De lichte basis, hout accenten en groene planten creëren voor mij een perfect plaatje. Enjoy!

Afbeelding 3 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 10 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 9 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 4 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 5 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 8 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 1 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 7 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 11 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 6 - Pinterest favorieten - April

BRONNEN: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 

Pinterest Photo
If you have a coffee shop, it's most effective to use wall sconces as ambient lighting which will be useful in lessening the stress levels of individu...
00
Pinned onto
BYKIM || RESTAURANTS&CAFES
Pinterest Photo
When you're looking for interior design inspiration, whether that's searching for kitchen tile ideas or colour palettes for your living room, I would always recommend looking at commercial spaces such as hotel, restaurant, bar and cafe interior ideas. Home decor doesn't always need to be in the home, just look at how amazing Farmer J in London looks...#resturantinteriors #tileinspo
00
Pinned onto
BYKIM || RESTAURANTS&CAFES

0 Comments

Leave a Comment