10 X INTERIEURINSPIRATIE: HEXAGON TEGELS
17 mei 2016
0

Vroeger was ik nooit heel erg gek op tegels in welke vorm dan ook maar ik moet eerlijk bekennen dat deze vorm van interieurbekleding steeds meer op mij is gaan groeien! De laatste tijd is het losgaan met je interieur in volle gang en is het mij opgevallen dat ik tegels steeds meer terug zie komen in werkelijk alle vormen, maten en kleuren. Ook ik als interieurstylist heb momenteel mijn persoonlijke favoriet en dat is de: hexagon tegel! Als je het mij vraagt is het de perfecte combinatie tussen modern, speels en authentiek en past de tegel perfect bij de laatste woontrends.

Deze hexagon tegel is door de verschillende uitvoeringen ook prima te gebruiken op ontzettend veel plekken in huis, wat deze tegel ontzettend veelzijdig maakt and that we like! Je kunt binnen verschillende woonstijlen en op verschillende plekken in huis gebruiken  bijvoorbeeld als moderne achterwand voor in de keuken, als eye catcher in de badkamer op een tegelwand of gebruik hem op de vloer in combinatie met hout want geloof mij: dat is ontzettend gaaf!

Zie hieronder een fijne dosis interieur inspiratie, check it out! 

 

Bronnen: 1 | 2 |

 

Bronnen: 4 | 5 | 6

 

 

Bronnen: 7 | 8 | 9 | 10 

 

Vrijblijvend gesprek aanvragen